Despre noi

Povestea noastra

In permanenta muncim pentru dumneavoastră. Iar cand vedem ca sunteti mulțumiți, simțim si noi un sentiment de împlinire. Pentru ca a duce la capat o evacuare sau demolare este o implinire, o realizare!

Happy House va ajuta întotdeauna! Mereu punem dorintele voastre mai presus decat orice. Pentru ca stim ca asa va putem mulțumi 🙂

Ce va oferim!

Cum ar spune unii: ,,Gunoiul unora, comoara altora”. Daca si tu vrei sa scapi de gunoiul/molozul ramas in urma construcțiilor sau a demolării, Happy House e mereu la dispoziția ta! Contactați-ne la orice ora, iar noi va vom raspunde cat mai rapid.

recycle, bin, container

Oriunde in bucuresti.

Suntem datori sa va spunem ca daca vreti sa ajungeti la cel mai bun rezultat, trebuie sa treceti prin ce e mai rau: demolarea! Happy House se ofera sa va ajute, astfel incat sa nu va stresati cu acest "rau". Venim in ajutorul vostru la orice oră si oriunde in București!

Lucram precis

Asa cum v-am promis: ne ocupam si de demolari exterioare! Si cum am putea face asta mai bine, daca nu cu un excavator? Echipa noastra va ajuta sa scapati de construcțiile vechi si nedorite si sa faceti loc unor noi proiecte. Noi, ca întotdeauna, suntem alaturi de voi cu cei mai buni oameni pentru demolari si evacuari.

garbage, dump, tall

Servicii de calitate

Vrei să renovezi și trebuie sa debarasezi sau să decopertezi apartamentul? Ești în construcție și ai făcut rost de prea mult moloz? Noi te ajutăm cu aceste nevoi și ne punem la dispoziție NON-STOP pentru ca tu să ai casa mult dorită. Happy House îți promite cele mai mici prețuri și cele mai bune servicii întrucât știm ca nicăieri nu e ca acasă!

Echipa noastra

     Happy House vine in ajutorul vostru cu oameni de calitate, profesioniști și cu dorința puternică de a va ajuta in ideile voastre. Fie ca e vorba de o demolare interioară, o evacuare sau o demolare exterioara, noi suntem aici! Acceptam orice misiune pentru ca stim ca ,,nimic nu e imposibil”!

Noi va furnizam cele mai bune servicii